Patiënt ervaring onderzoeken

Resultaten

2014

  • Patiënt Ervaring Onderzoek 2014

    Meer weten over ons patiënt evaluatie onderzoek? Lees....

Over ZorgfocuZ

  • ZorgfocuZ is een adviserend onderzoeksbureau in de zorg- en welzijnssector en het sociaal domein. ZorgfocuZ biedt inzicht in prestaties en ervaringen en adviseert organisaties om effectiviteit en kwaliteit te verbeteren.

  • ZorgfocuZ heeft ruime ervaring met onderzoek voor een diversiteit aan klanten. Denk hierbij aan ziekenhuizen, GGZ, jeugdzorg, ouderenzorg, zorgverzekeraars en gemeenten (sociaal domein). Wij kennen de zorg- en welzijnssector zeer goed, wij weten hoe de markt in elkaar steekt en kunnen van daaruit met realistische aanbevelingen komen die echt een verschil zullen maken

  • ZorgfocuZ is zeer ervaren in het uitvoeren van kwantitatief onderzoek. Wij beschikken over een eigen online enquêtetool en verzorgen jaarlijks meer dan 500.000 schriftelijke en online verzendingen.

  • ZorgfocuZ is zeer ervaren in het uitvoeren van kwalitatief onderzoek. Onze interviewers zijn zeer sensitief en weten op passende wijze te levelen met bestuurders, medewerkers, cliënten, mantelzorgers en kwetsbare doelgroepen als bijvoorbeeld psychische cliënten.

  • ZorgfocuZ heeft veel aandacht voor het belang van de cliënt. Om deze focus kracht bij te zetten, zijn wij een unieke samenwerking aangegaan met Zorgbelang (belangenbehartiger cliënten in zorg en welzijn). Onderzoeken met oog voor de cliënten is waar wij voor staan.

  • ZorgfocuZ is een gelieerd aan de Vakgroep Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen. Wij beschikken hierdoor over de nieuwste inzichten en de meest innovatieve analysetechnieken die in wetenschappelijk onderzoek al vrij gangbaar zijn, maar in praktijkonderzoek nog nauwelijks worden toegepast.

  • ZorgfocuZ is aangesloten bij de MOA (branchevereniging van marktonderzoeksbureaus) en wij beschikken over de noodzakelijke accreditaties ten behoeve van kwantitatief en kwalitatief onderzoek dat u van een goed onderzoeksbureau mag verwachten.